free website builder
Mobirise

Anda terkesan akibat COVID-19? Mungkin ini untuk ANDA

Peluang Buat Bisnes Dan Jana Pendapatan Pasif Dengan Prepaid Halo Telco Dengan Menyertai Group Jutawan Simkad. 

Sebenarnya peluang ini boleh disertai oleh sesiapa jua tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman dan menariknya, modal cuma RM60, memang boleh disertai oleh sesiapa sahaja.

LUANGKAN MASA ANDA 10 MINIT UNTUK MEMBACA KESELURUHAN WEB INI

Mungkin ini langkah pertama untuk anda mengubah hidup dan kewangan anda.

  1. Adakah anda seorang pengguna telefon bimbit?.
    Biasanya semua orang akan jawab Ya.
  2. Sudah berapa lama anda menggunakan telefon bimbit? Telco mana? Berapa total bil/topup sebulan?.
    Biasa jawapannya sudah banyak tahun. Bukan Halo Telco. Bil/topup ada yang serendah RM20, ada yang setinggi ratusan ringgit sebulan.
  3. Sampai bila anda akan menggunakan telefon bimbit?.
    Ramai yang jawab sampai bila-bila selagi komunikasi wujud, ada yang kata sampai mati.
  4. Adakah telefon bimbit anda sekarang tanggungan (duit keluar) atau aset (duit masuk)?.
    Jawapan semuanya duit keluar.

Jom Kita Buat Sedikit Kajian Dan Fakta

Sebelum kita bermula lebih jauh, elok terlebih dahulu anda mengetahui beberapa fakta menarik mengenai penggunaan handphone di Malaysia. Data ini diambil dari kajian oleh SKMM iaitu Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia.

Fakta ini nanti akan membuka minda anda betapa luasnya dan bertapa cerahnya potensi pendapatan yang bakal anda hasilkan kelak. Jom kita hadam dulu fakta dibawah ini.

Mobirise


RM17 juta dibelanjakan sehari hantar SMS.

Kajian SKMM babitkan 21.5 juta pengguna.

Mobirise


Miliki lebih 1 telefon selular.

Malaysia atasi beberapa negara maju dari segi pemilikan: SKMM.

Mobirise


                             



RM2.6b bil telefon bimbit.

Pengguna pascabayar belanja RM150, prabayar RM50 sebulan.

Pertama kali saya ingin anda tahu FAKTA tentang betapa besarnya POTENSI.

Ternyata pengguna telefon telah meningkat dari hari ke hari, ianya melebihi penduduk Malaysia sendiri yang berjumlah 28 Juta orang. Bayangkan gandaan potensi di dalam perniagaan ini!.

Memang diakui perniagaan telekomunikasi kini menjadi perniagaan yang sangat menguntungkan. Anda pasti melihat pelbagai rancangan-rancangan yang menggunakan sistem Undian SMS, langganan SMS (contoh: taip CINTA dan hantar ke 33666 untuk mendapat tips-tips bercinta) dan berbagai lagi. Walaupun benda ni dah lama, tapi masih lagi diguna pakai. Dan selama ini, kita hanya menjadi pengguna yang dimanipulasikan oleh syarikat-syarikat besar untuk mengaut keuntungan jutaan ringgit.

Dalam Industri Telekomunikasi telah membawakan satu teknologi yang sangat hebat, statistik hasil kajian Suruhanjaya Komunikasi & Multimedia Malaysia (SKMM) menunjukkan lebih dari 37 Juta nombor telefon mudah alih telah didaftar. 50% daripada pengguna telefon bimbit berpendapatan kurang dari RM1000 sebulan. Sebanyak 2.6 Bilion bayaran bil telefon bimbit dalam sebulan. SMS pula sebanyak 93 Juta telah dihantar pada tahun 2011.

Mobirise

Memang tidak dinafikan lagi produk prabayar adalah merupakan antara produk yang agak kecil margin keuntungannya. Tapi kenapa semakin hari semakin banyak kedai yang memilih perniagaan ini? Ini kerana permintaan yang sangat tinggi! Ini adalah produk yang paling stabil permintaannya dan tidak akan putus. Asal saja jika kita mampu menghasilkan volume jualan yang besar, maka sudah pasti keuntungan juga besar.

Disini saya ingin menawarkan satu PELUANG yang HEBAT malah tak masuk akal kerana terlalu mudah untuk kita menjana pendapatan sampingan setiap bulan. Sehingga hari ini sudah lebih 500,000 orang rakyat Malaysia yang telah menyertai program ini. Sebahagian besar dari mereka sudah pun menikmati ganjarannya.

Mobirise
Mobirise

KAMI MEMPERKENALKAN SIMKAD
HALO TELCO 
PILIHAN UNTUK PENGGUNA BIJAK

Zaman Sudah Berubah.

Dulu Pakai HP Kena Bayar Topup. Sekarang Pakai HP Kita pula Dapat Duit.

Ini bukan bisnes MLM, bukan bisnes topup. Ini referral program, bisnes simkad, buat kerja sekali, dapat komisyen berkali-kali selagi orang tu topup & mereka bukan topup dengan kita, mereka topup di tempat-tempat biasa topup.

Maklumat Asas Simkad Prabayar Halo Telco.

Unlimited Call

Unlimited Data

  • MURAH - Harga sekeping Simkad Halo Telco ini adalah RM5.(didalamnya terdapat data sebanyak 300mb)
  • LIPUTAN LUAS - Talian yang digunakan adalah talian Tune Talk. Ianya menggunakan prasarana Celcom, dimana ada Celcom, disitu ada juga Tune Talk. Oleh itu liputannya adalah sangat meluas, tiada masalah line dimana jua.
  • JIMAT - Kadar panggilan seminit adalah 22 sen, SMS 10 sen dan 10 sen MMS.
Mobirise

MAKLUMAT PROGRAM HALO TELCO

Halo Telco adalah syarikat yang baru ditubuhkan pada pertengahan tahun 2019, dalam usaha untuk memajukan industri telekomunikasi di Malaysia. Halo Telco menyediakan peluang untuk kita menjadi pengguna bijak di dalam penggunaan handphone kita dengan pelbagai faedah yang di tawarkan, dan memberi peluang kita membuat extra income.

Bagusnya program Halo Telco ni, kalau kita sekadar penggunaan biasa pun dah dapat banyak manfaat, apatah lagi kalau join. Alang-alang memang kita dah pakai handphone pun, baik kita join, dapat juga manfaatnya.

Ia adalah program afiliate 3 level bermakna anda dibayar sehingga 3 level komisen.

Pendaftaran adalah RM60 untuk sekali sahaja seumur hidup. Selepas daftar, anda akan dapat 10 simkad Halo Telco. Dalam simkad ni disertakan sekali 300mb data. Plan yang digunakan adalah prepaid, bukannya postpaid. Jadi anda tak perlu risau bil melambung tinggi akibat charge tak masuk akal oleh syarikat telco.

Setelah daftar, anda akan dapat MEMBER ID yang akan di login dalam app Halo Go. MEMBER ID ini juga membolehkan kita untuk mendaftar ahli baru ke dalam program ini. Secara tak langsung, anda adalah agen kepada Syarikat Halo Telco dan Syarikat TUNE TALK.

Seramai 500,000 rakyat Malaysia menggunakan simkad luarbiasa yang memberikan banyak kelebihan termasuk kelebihan buat duit. Ada yang merasa komisen 3 angka, ada yang 4 angka, dan kini sudah ada yang 6 angka! Dan ingin saya tekankan disini bahawa peluang ini terbuka untuk anda, anda join dulu, anda buat cepat atau lambat, terpulang kepada anda. Yang penting anda ada, keazaman untuk belajar bagaimana caranya!

Kenapa Simkad Halo Telco Tidak Dijual Untuk Pasaran Umum Tetapi Hanya Untuk Pengedar Yang Berdaftar Sahaja?

Simkad Halo Telco ini dikategorikan sebagai PRODUK EDARAN TERHAD dan TERKAWAL untuk menjamin aliran masuk KOMISEN TETAP seperti yang ditawarkan oleh pihak pengurusan syarikat kepada para ahli mereka.

Sekiranya Simkad Halo Telco diedarkan untuk pasaran umum , para INTRODUCER atau REFERRAL atau RUJUKAN atau EXECUTIVE PARTNER atau bahasa mudahnya dikenali sebagai PENAJA, akan kehilangan HAK untuk menuntut KOMISEN, kerana PENGGUNA BIASA talian Tunetalk menggunakan SIMKAD tanpa melakukan proses pendaftaran dengan menggunakan ID PENAJA.

Apabila Simkad Halo Telco dijual untuk pasaran umum, maka nilainya akan jatuh dan pihak syarikat terpaksa mewujudkan sistem pemasaran FRANCAIS yang bermodal tinggi serta RATE call yang standard untuk bersaing dengan syarikat TELCO lain. Ini akan menyebabkan pelan pemasaran sedia ada dimansuhkan dan penaja akan kehilangan sumber pendapatan.

Pengedar – pengedar Simkad Halo Telco yang berdaftar akan kehilangan HAK JUALAN EKSKLUSIF disebabkan oleh lambakan SIMKAD yang dijual di pasar malam, kedai runcit, kedai Handphone dan mana – mana premis perniagaan yang mengambil bahagian. Edaran secara TERHAD dan TERKAWAL akan melindungi jenama dan pelan pemasaran sedia ada serta menjamin aliran masuk wang kedalam akaun para REFERRAL Bisnes Halo Telco ini.

HALO GO PARTNER

Mobirise
  1. Halo User.
    Pengguna yang hanya menggunakan simkad Halo Telco dan tidak mendapat apa-apa komisyen jika memperkenalkan simkad Halo Telco kepada pengguna lain.
  2. Halo EP - Executive Partner.
    Dealer yang menjual dan memperkenalkan simkad kepada pengguna dan mendapat komisyen berdasarkan jumlah topup pengguna yang didaftarkan. Dealer yang menghasilkan dealer-dealer dibawah jaringannya dalam mempromosikan simkad Halo Telco kepada pengguna.
  3. Halo HS - Halo Shop.
    Dealer yang sedia ada kedai runcit, kedai telefon, kedai burger, kedai baju, kedai kunci dan segala jenis macam kedai boleh memohon sebagai HALOSHOP yang melayakkan anda untuk supply simkad kepada dealer-dealer diseluruh Malaysia dan anda bakal dapat 0.5% setiap bulan dari nilai topup melalui setiap simkad yang didaftarkan dan digunakan oleh pelanggan walaupun mereka bukan dari jaringan anda.
  4. Halo MS - Mini Store Partner.
    -
  5. Halo CS - Concept Store.
Mobirise
  1. Perlindungan Insurans Kemalangan RM 50K.
    Sebagai pengguna Halo Telco ini, anda akan diberikan Insuran Kemalangan Percuma yang dikeluarkan oleh Tune Insuran bernilai RM50,000 dengan syarat topup anda sendiri melebihi RM50 setiap bulan. Insuran kemalangan ini hanya membabitkan kematian dan cacat kekal sahaja.
  2. Kekalkan No Kesayangan Anda, Tak Perlu Tukar Nombor Pun Boleh!.
    Sebagai pengguna talian Halo Telco ini, anda juga boleh membuat pilihan, samada ingin menggunakan nombor baru (boleh pilih 4 angka di belakang), atau anda boleh mengekalkan nombor lama anda ke dalam simkad Halo Telco ini. Asalkan no lama tersebut didaftarkan menggunakan IC anda.

    Jadi, anda tidak perlu risau untuk kehilangan atau berpisah dengan nombor kesayangan anda. No lama anda itu tidak kira samada line postpaid atau prepaid, boleh dikekalkan. Tetapi jika permohonan itu berjaya dikekalkan, ia sudah menjadi prepaid tunetalk, nombor sahaja yang lama. Tunetalk tiada postpaid/line, ianya adalah 100% prepaid.
  3. Caverage paling luas.
    Tidak perlu risau line tiada kerana Halo Telco menggunakan caverage celcom, yang merupakan caverage terluas di Malaysia.
  4. Dapat Mata Ganjaran Yang Tiada Tarikh Luput.
    Setiap kali anda topup anda akan mendapat mata ganjaran (point). Mata ganjaran ini TIADA tarikh luput, boleh dikumpulkan dan ditukarkan dengan tiket kapal terbang Air Asia atau handphone secara PERCUMA. Jika point terkumpul anda sudah cukup, anda boleh pilih destinasi mana yang ingin anda pergi.

    Point ini akan diberikan setiap kali anda topup, anda akan mendapat point. Point-point tersebut kalau dikumpulkan, boleh ditebus dengan tiket kapal terbang AirAsia.

    Asalkan ada penerbangan AirAsia, maka adalah point-point tertentu yang boleh anda tebus. Untuk menebus tiket-tiket tersebut, anda boleh hubungi terus ke khidmat pelanggan TuneTalk di 0379490000.
  5. Pelbagai hadiah dan cabutan bertuah yang dianjurkan oleh Halo Telco.
    Bermacam-macam hadiah yang menarik diberikan kepada pelanggan dan dealer-dealer Halo Telco.
  6. Boleh Topup Dimana Saja.
    Topup untuk prepaid TuneTalk ini, ada dijual di seluruh Malaysia. Kalau tak percaya, anda boleh pergi ke mana-mana kedai yang menjual topup berhampiran rumah anda, atau 7eleven, atau station minyak dan tanya samada mereka ada jual topup TuneTalk atau tidak.

    Jangan tanya Topup Halo Telco, tanya topup TuneTalk. Kalau sesiapa yang tahu internet dan ada maybank2u atau cimb click, cuba topup melalui online, tengok ada ke tidak topup tunetalk. Kalau ada, habis cerita. Kalau anda pengguna cimbclick atau paypal, anda boleh buat autotopup.
  7. Peluang Perniagaan Menjana Pendapatan.
    Anda layak MENDAPAT INCOME kepada sesiapa yang anda tawarkan menggunakan talian TuneTalk ini. Setiap kali mereka topup, anda akan dapat komisyen. PASIF INCOME. Malah income ini boleh DIWARISKAN dan DIMAKSUKKAN TERUS ke dalam akaun bank anda. Ianya sudah seperti menjadi SUMBER GAJI KEDUA ANDA kepada generasi anda yang akan datang.
  8. Khairat Kematian.
    Khairat kematian berjumlah RM800 - RM1200.

HALO PRIHATIN

Pakai Halo Telco penyumbang kepada Halo Prihatin

Website Rasmi Halo Prihatin: https://haloprihatin.com/

Mobirise
  • Mereka yang mengalami masalah kewangan yang memerlukan pendapatan sampingan. Maklumlah barang-barang semua naik, tapi gaji macam tu jugak. Ramai yang mengeluh.
  • Penganggur, pekerja yang diberhentikan kerja, mereka yang tiada pekerjaan tetap yang ingin mencari pendapatan untuk menampung keperluan hidup. Buat bisnes ni, modalnya pun rendah, elok sangat kalau nak mulakan.
  • Pelajar, lepasan siswazah, pelajar kolej dan universiti yang memerlukan sumber pendapatan sampingan untuk menampung kos pengajian. Nak minta duit dari mak ayah, tak sampai hati, mujurlah bisnes ni kos nya amat murah. Amat sesuai untuk pelajar ni.
  • Suri rumah yang ingin membantu meningkatkan pendapatan keluarga dengan menjalankan perniagaan dari rumah. Sekurang-kurangnya ringanlah sedikit beban suami. Boleh berbisnes secara online sambil menjaga keperluan rumahtangga.
  • Mereka yang serik dan feedup bisnes MLM, modal dah habis beribu ringgit, tetapi habuk pun tarak. Memang sesuai untuk anda sebab ini bukan perniagaan MLM.

MENGAPA PERLU JADI PENGEDAR

Beberapa kelebihan yang anda miliki sebelum menjalankan bisnes Halo Telco ini.

  1. SYARAT JADI PENGEDAR YANG SANGAT MUDAH.
    Sedar tak anda, kalau anda sudah jadi pengguna simkad Halo Telco, secara automatik anda layak menjadi PENGEDAR simkad ini.

    Anda hanya perlu beli 10 keping simkad sahaja lagi dengan harga RM60 termasuk postage, secara automatik anda menjadi PENGEDAR Halo Telco. Tidak perlu sewa kedai, tidak perlu ada lesen perniagaan SSM, tidak perlu akaun bank syarikat dan tidak perlu gaji pekerja.

    Kenapa? kerana business ini untuk semua golongan boleh ceburi.

    Sedar tak anda, diluar sana, kalau anda pengguna simkad OREN contohnya, anda bukan agen pengedar simkad OREN.

    Kalau anda pengguna simkad KUNING contohnya, anda bukan agen pengedar simkad KUNING.

    Kalau anda pengguna simkad BIRU contohnya, anda bukan agen pengedar simkad BIRU.

    Untuk menjadi agen pengedar simkad syarikat-syarikat ini, setahu saya, anda perlu ada kedai, perlu ada lesen perniagaan, perlu ada modal puluhan ribu ringgit, dan anda perlu memohon terlebih dahulu. Mereka akan datang periksa tempat anda, kedai anda, modal anda, kalau semuanya ok, maka permohonan anda diluluskan. Barulah anda layak dipanggil AGEN PENGEDAR simkad OREN ke, KUNING ke, BIRU ke.

    Anda cuba lihat, betapa susahnya untuk menjadi agen pengedar simkad ini. Betapa susahnya untuk memulakan satu bisnes telekomunikasi.

    Tapi dalam Halo Telco, kalau anda pengguna simkad Halo Telco, anda adalah layak menjadi PENGEDAR Halo Telco.

    Betapa mudahnya untuk anda jadi agen pengedar simkad. Betapa mudahnya untuk anda memulakan satu bisnes telekomunikasi.

    Bisnes telekomunikasi bukan bisnes kecil-kecil tuan. Duit keuntungan dalam industri ini sangat-sangat banyak.

    Kalau kita tak ambil, orang lain akan ambil. Kita hanya jadi penyumbang sahaja kepada keuntungan tersebut. Kita sebenarnya yang jadikan mereka kaya, sedangkan kita masih dalam kesempitan kewangan.

    Macamana nak jalankan bisnes Halo Telco ini? Bacalah dahulu keseluruhan website ini, mudah-mudahan anda nampak cara bagaimana nak mula menggerakkan diri anda sebagai PENGEDAR SIMKAD HALO TELCO.
  2. PEMBELI DI DEPAN MATA.
    Mungkin anda terfikir nak jual dekat siapa ye?

    Sebenarnya pelanggan anda, ada disekeliling anda sekarang ini. Ahli keluarga, rakan-rakan sekerja, adik beradik, saudara-mara, semua mereka adalah pengguna telefon. Jual pada mereka, suruh mereka gunakan simkad Halo Telco.

    Anda boleh berikan beberapa sebab mengapa mereka MESTI gunakan simkad ini.

    PERTAMA: Simkad ini sangat jimat berbanding simkad-simkad yang lain. Contohnya hanya dengan RM48 sebulan, mereka boleh dapat..

    ✅ UNLIMITED call ke semua rangkaian.
    ✅ 2000GB app Whatsapp, Weechat, Imo, Viber, Line, Facebook, Instagram, Twitter, Syok, Joox, Hungama, Kkbox dan Spotify.
    ✅ 60GB app Video (Youtube/Netflix). TnC 2GB X 30 hari.
    ✅ 10GB high speed.

    Sekiranya tak cukup lagi anda boleh melanggan add on data boost dengan hanya RM10.00 sahaja per 10GB. Menarik bukan.

    KEDUA: Kalau simkad yg mereka gunakan sekarang kurang laju speednya, suruh mereka cuba simkad Halo Telco ini. Sebab ia menggunakan speed 4G+, sepatutnya sangat laju. Liputan juga sangat meluas kerana menggunakan line CELCOM, dimana ader CELCOM disitu simkad Halo Telco boleh digunakan.

    KETIGA: Bila mereka dah selesa menggunakan simkad Halo Telco, (jika mereka guna nombor baru), barulah kita akan usahakan untuk kekalkan nombor lama mereka, jika mereka mahu.

    KEEMPAT: Selama ini kalau mereka topup, kompani telefon yang akan dapat untung berbilion-bilion ringgit, tapi sekarang kalau mereka topup anda akan dapat komisyen. Terutama anak-anak anda, kalau selama ini mereka topup, kompani yang untung, GUNAKAN simkad ini, kalau mereka topup, sekurang-kurangnya anda akan dapat untung. Malahan duit topup pun kadang-kadang anda yang berikan.

    KELIMA: Suatu hari nanti, jika mereka mula mencari-cari bisnes yang sesuai untuk cari duit tambahan, sekurang-kurangnya mereka boleh terus mulakan sebagai pengedar simkad Halo Telco. Tak perlu nak keluar modal, nak setup apa-apa bisnes, tak perlu modal nak buka ofis, tak perlu modal nak buka kedai. Semua tu memerlukan modal yang besar untuk memulakan sesuatu bisnes.

    KEENAM: Simkad ini juga menyediakan khairat kematian sehingga RM1,200 dan PA Insurans RM50,000. Kenapa tak mahu cuba simkad ini?
  3. JUAL SEKALI TAPI UNTUNG BERKALI-KALI.
    Sebagai pengedar simkad Halo Telco ini, jika anda berjaya menjual pada seorang sahaja, anda akan dapat komisyen selagi dia topup simkad tersebut. Maknanya anda jual sekali, tapi anda akan dapat duit berkali-kali.

    Lagi ramai pengguna anda, lagi ramai orang topup, lagi banyak komisyen anda. Anda boleh usahakan bisnes ini bersungguh-sungguh selama setahun dua, selepas itu akan boleh menikmati komisyen bulanan yang tinggi. Walau pun ketika itu anda sudah berhenti menambah bilangan pelanggan anda.

    Ini contoh komisyen yg diterima oleh salah seorang pengedar simkad ini, ia mengusahakan ketika pertengahn tahun 2019 lagi. Selepas 1 tahun beliau berusaha menambahkan pelanggan, beliau berhenti mencari pelanggan, tetapi selepas itu komisyen beliau masih diperolehi hingga ke hari ini.

    Walaupun anda berhenti menambahkan pelanggan, mana mungkin pelanggan anda berhenti topup simkad mereka. Jarang saya dengar orang guna simkad pakai buang.

    Komisyen pasif seperti ini, sebenarnya juga sebagai persiapan dikala susah. Mungkin sekarang ini anda masih bekerja, anda boleh menyara diri sendiri dan keluarga dengan hasil gaji dari pekerjaan tersebut.

    Apa kata anda sakit sehingga tak boleh kerja? Apa kata anda dibuang kerja? Apa kata anda meninggal sehingga tiada apa yang ingin ditinggalkan untuk keluarga kecuali hutang? Komisyen pasif inilah biasanya yang menjadi asbab penyelamat atau kelegaan diwaktu susah. Tapi komisyen pasif ini tidak akan menjadi besar jika anda tidak mulakan sekarang.
  4. MODAL KECIL
    Modal untuk memulakan bisnes ini hanyalah menjadi pengguna terlebih dahulu. Kalau anda beli sekeping sahaja, harganya lebih kurang RM5. Maknanya anda sudah layak menjadi pengedar simkad Halo Telco. 

    Anda hanya perlu beli 10 keping lagi simkad berharga RM60 termasuk postage untuk diedarkan kepada pengguna. kalau tak ada simkad macamana nak jual pada orang lain kan?. Itulah modalnya diperingkat awal.

    Bila habis dijual 10 keping tersebut, gunakan duit tu untuk beli semula 10 keping. Jadi itulah modal anda yg perlu dikeluarkan. Bukannya besar sangat. Katakan business anda buat ini tak menjadi, anda takkan jatuh bankrup sebab modal yang terlalu kecil. Bayangkan orang yang buka busines besar-besar, sewa kedai, gaji pekerja, beli mesin itu dan ini semua dengan loan. Bila busines tak menjadi, duit dah habis, loan perniagaan dengan tetap kena bayar. Akhir sekali di istihar muflis. Busines mane anda patut cuba?
  5. KERJA MUDAH
    Kerja anda mudah, hanya jual simkad, bukan jual topup ya!

    Halo Telco guna topup Tune Talk yang ada dijual dikedai-kedai, anda tak perlu jual topup. Anda hanya jual simkad, bila mereka topup anda dapat komisyen. Lagi ramai pelanggan, lagi banyak komisyen anda. Itu sahaja yg perlu anda tahu.

    Bagaimana cara nak jual?
    Ikut mana cara menjual yang anda selesa.

    Ada yang hanya menjual dengan cara sembang-sembang dengan kawan-kawan. Buat secara sambil-sambil sahaja.

    Ada yg menjual hanya lalu facebook dan website sahaja. Guna link promosi yang saya beri.

    Ada yg menjual dengan cara sebarkan flyier banyak-banyak letak dikereta.

    Ada yang menjual dengan cara buka booth dipasar-pasar malam dan didepan-depan bank.

    Ada juga yg siap buka office jualan bagi yang modal besar.

    Ada juga yang suka buat talk, buat ceramah, kumpulkan orang dan beri penerangan.

    Ada yang suka buat table talk, lepak-lepak kedai mamak sambil-sambil bercerita.

    Macam-macam cara boleh dilakukan, terpulang kepada keselesaan anda. Pokok pangkalnya, boleh jual.
  6. KOMISYEN BOLEH DIWARISI
    Jika anda meninggal dunia, komisyen dalam Halo Telco ini boleh diwariskan.

    Katalah komisyen anda setiap bulan sudah mencecah RM10,000. Jika anda meninggal dunia, komisyen tersebut akan tetap dapat dan diberikan kepada pewaris anda. Mungkin anda tidak sempat meninggalkan harta yang banyak, mungkin anak kecil-kecil lagi, tetapi dengan komisyen ini mungkin dapat memudahkan keluarga anda untuk meneruskan kehidupan.

    Nasihat saya buatlah bisnes ini. Saya sudah lihat dengan mata kepala saya sendiri, berapa ramai balu-balu yang ditinggalkan oleh suami mereka masih dapat meneruskan kehidupan seperti biasa, walau pun mereka tidak bekerja, walaupun suami mereka tidak meninggalkan harta yang banyak untuk mereka. Mereka meneruskan kehidupan seharian hanya dengan komisyen daripada bisnes ini sahaja.

    Jangan lupa tuan, gaji dari perkerjaan suami tidak boleh diwariskan. Biarlah suami kerja sebagai lawyer atau doktor sekali pun, suami meninggal, isteri tak dapat gaji suami dia tau.

    Saya nasihatkan, jika web ini dibaca oleh para isteri, kalau suami tak punya banyak harta, hutang masih keliling pinggang, nasihatkan suami untuk buat bisnes ini.

    Kalau isteri meninggal dulu, biasanya suami seperti biasa boleh meneruskan kehidupan. Tapi kalau suami meninggal dulu, isteri pulak tak ada kerja, anak pulak masih ramai, hutang pulak masih banyak, suruhlah suami tu buat bisnes ini, dan pastikan dia letakkan nama pewaris adalah nama anda. Kalau tidak melencong pulak duit tu. Manalah tau suami tu ramai pulak isterinya. Berebut kesudahnya.

Sebagai kesimpulan, segmen perniagaan pemasaran rangkaian berkembang pesat di serata dunia dan di Malaysia. Jangan lepaskan peluang untuk mencipta kejayaan. Anda perlu mempelajari selok belok bagaimana menjayakan perniagaan ini.

Pasti ramai di antara anda yang telah didatangi oleh rakan-rakan yang membawa pelbagai jenis ‘peluang’ bisnes. Tetapi, adakah anda telah bersedia untuk melaburkan wang dan masa anda untuk membina bisnes tersebut sehingga berjaya? Adakah anda mempunyai pengalaman dalam proses membina rangkaian? Jika anda tidak punya pengalaman lagi, pelajari dulu konsep bisnes pemasaran rangkaian dan ketahui apa yang diperlukan untuk berjaya.

Sertai Group Jutawansimkad dan Anda Akan Dapat Laman Web REPLIKA
Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda. 

Cepat daftar dan upgrade untuk mengaktifkan website promosi anda. Hanya pengguna yang telah upgrade sahaja boleh mengiklankan link promosi, melihat ewallet dan senarai tajaan di Group Jutawansimkad.

Daftar SEGERA hari ini dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.

PENAFIAN: Jutawansimkad.com adalah merupakan laman web promosi Executive Partner Halo Telco dan bukannya laman web rasmi syarikat.
© Hak Cipta Terpelihara 2020  JUTAWANSIMKAD.COM.