PERADUAN HALO TELCO

PERADUAN - PERADUAN YANG DIANJURKAN OLEH HALO TELCO SEPANJANG MASA.

easy site maker

Peraduan Top Rakan Niaga Halo Telco

Mobirise

Bagaimana untuk menang?

Sebagai RakanNiaga, anda boleh merujuk seberapa ramai pengguna baru atau port-in dengan top-up dan melanggan plan M6 dan M10. Sekiranya anda adalah top 5 Teratas, anda akan memenangi RM1,000 !!!

1 Minggu 1 Set PC Gaming

Mobirise

Reload Halo Telco Dan Menang

Mobirise

Bagaimana untuk menang?

Topup menggunakan aplikasi Halo Go dan anda berpeluang memenangi jumlah yang sama. RM10 menang Rm10, RM50 menang RM50. Semudah itu !!!

Pendaftaran Sendiri (Self Register)

Mobirise

Bagaimana untuk menang?

Sebagai RakanNiaga, anda akan mendapat Kredit Go Tambahan RM1.00 apabila anda memperkenalkan pengguna baru untuk memuat turun aplikasi Halo Go dan mendaftarkan Kad SIM dengan menggunakan fungsi Pendaftaran Sendiri dan kemudian melanggan minimum Pelan M6!!!

Port-In Halo Telco - Komisyen Kredit Go Tambahan

Mobirise
Mobirise

Bagaimana untuk menang?

Rujuk sebanyak mungkin pendaftaran port-in (MNP) baru, semua pelanggan port-in yang berjaya mesti menambah RM30, dan mengaktifkan plan langganan M6 atau M10 dalam masa 7 hari setelah pendaftaran.

Hadiah:

Semua port-in (MNP) yang layak dari Digi, Maxis / Hotlink, Umobile & Unifi Mobile akan mendapat Kredit Go RM5.00 tambahan. Bukan itu sahaja! rujukkan port in dari level 2 dan 3 juga anda akan mendapat tambahan RM0.50

Halo Merdeka Ke-36

Mobirise
Mobirise

Peraduan Port-In (MNP) Halo Telco Untuk User Dan Dealer

Penerangan #JustStayAtHome Menangi Hadiah Sehingga RM2000 Setiap Hari

PENAFIAN: Jutawansimkad.com adalah merupakan laman web promosi Executive Partner Halo Telco dan bukannya laman web rasmi syarikat.
© Hak Cipta Terpelihara 2020  JUTAWANSIMKAD.COM.